Blog

Blog

 

Je agenda: eigenlijk te vol...?

Een vol geplande agenda: wie herkent het niet? De tijd die je hebt, zo effectief mogelijk indelen. Wat levert je dit aan het einde van de week op? In het boek 'Vereenvoudig je leven' van Bill Hybels las ik over de gevolgen van een te vol geplande agenda. Lees meer »

 

Zonder oordeel luisteren naar de ander

Hulpverlener Joke Nobel (37) uit Stolwijk vindt het nogal wat om zichzelf een bezield werker te noemen. Maar daarmee geef je niet hoog van jezelf op, hield een vriendin haar voor. Bezieling heeft juist te maken met diepte. Lees meer »

 

De spiegel

De lachspiegel Een poosje geleden stond ik voor zo'n lachspiegel. Als kind kon ik daar altijd enorm van genieten. Maar ook nu had ik er dikke schik om. Dan weer ontzettende lange benen en dan weer zo breed dat ik nog niet door drie deuren heen kon. Lees meer »

 

Ik vergelijk mezelf met anderen

De afgelopen maanden heb ik veel vrouwen ontmoet en gesproken. Een thema dat in deze gesprekken regelmatig terugkwam dwong me om stil te staan bij de volgende vraag: Hoe komt het dat wij als vrouwen zo uitblinken in het vergelijken? Vergelijken van onszelf met de ander? Lees meer »