Teamtraining

Training

Zoek je een teamtraining? Lees dan verder

Lees meer

Basistraining PCM

Training

Lees hier meer over de driedaagse basistraining Process Communication Model

Lees meer

Verdiepingstraining PCM

Training

Lees hier over de tweedaagse verdiepingstraining PCM

Lees meer
 

Ervaringen

‘Ik heb met veel plezier de basis- en verdiepingstraining bij Marja gevolgd. Enthousiast en duidelijk legt ze uit hoe je met de PCM-bril naar de wereld kunt kijken. En dat levert verrassende inzichten op! Zowel over jezelf en de manier waarop je communiceert, als over anderen. En hoe je nader tot elkaar kunt komen, als het even blokkeert. Inzicht in stress en hoe je jezelf oplaadt. Zowel privé als in mijn werk heb ik met PCM een gouden instrument in handen om mezelf en anderen beter te begrijpen. Marja heeft me zo enthousiast gekregen dat ik de coachopleiding ben gaan doen om PCM ook in mijn contacten met cliënten te kunnen laten werken.’

Lucy Groen

faalangsttrainer GRIP studiebegeleiding

Wij werken met werknemers die van hard werken houden en niet te veel zeuren: gewoon je ding doen. Echte doeners. We hebben door het volgen van de PCM-teamtraining een open team gekregen, waardoor iedereen weet hoe een ander in elkaar zit. We hebben meer begrip en vertrouwen in elkaar gekregen. Je medewerkers hebben zelfs meer aandacht nodig dan je klanten, want zij zijn de motor van je bedrijf! Het is belangrijk dat je mensen goed in hun vel zitten: daar draait het om in het leven. Ze nemen het geleerde ook mee naar huis, waardoor ze ook beter leren begrijpen hoe ze zelf zijn maar ook hun medemens. Het zorgt voor een betere communicatie in hun omgeving. Geniet daarvan, kan ik alleen maar zeggen.

Huibert van Dijk

eigenaar van Dijk totaaltuinen

Ik heb niet alleen meer inzicht in mijn eigen persoonlijkheid gekregen, maar ook heb leren herkennen wat mijn valkuilen zijn. Daarnaast heeft het me inzicht gegeven in mijn manier van communiceren en hoe de ander daarop reageert. Ik ben nu ook meer in staat om in lastige situaties op zoek te gaan naar een vorm van communicatie die wel werkt. Marja gaf de training niet alleen op een deskundige manier, maar had ook oog voor de verschillen binnen de groep. Zij kon deze verschillen mooi benoemen en benutten voor het gesprek over verschillende persoonlijkheden en de manier van communiceren die hierbij het beste past. De training was praktisch met veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en interactie.

Anne Marie Boon

Gezinshuisouder

De PCM training heeft zo veel moois gebracht voor mij persoonlijk, voor ons als team en zeker ook voor de bewoners. Ik merk echt een positieve verandering. Je begrijpt elkaar beter en we kunnen nu meer de verbinding met elkaar maken. Dit komt onze samenwerking echt ten goede, we ervaren meer saamhorigheid en gedeelde verantwoordelijkheid. De pcm training en de verdieping geeft zoveel beter zelfinzicht en heeft een enorme meerwaarde in de omgang met de ander. Ik zou het echt iedereen aanraden!

Gerda van Brenk

begeleider bij Parousie

Meer ervaringenSchermafbeelding 2024-04-23 221932
Schermafbeelding 2024-04-23 222148
Logo Lucy
Logo Parousie
logo Gouwe-Academie-Logo's-CMYK_Gouwe-Academie-Logo-Witte-achtergrond
logo DRIESTAR-ONDERWIJSADVIES
Logo Knikkeracademie
Logo Den Haag school
logo Beregening
Logo Driestar


Wil je meer informatie of een gratis adviesgesprek?
Neem dan contact met me op.

Marja Voorsluijs

Marja Voorsluijs

Trainer en teamcoach PCM

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl