Ervaringen 

“Door de betrokken benadering van Joke ben ik enorm geholpen. Kernwoorden die haar typeren: goed luisteren, directe vragen, doordringen tot de kern.”

“De gesprekken waren niet altijd makkelijk en soms ging ik met een vol hoofd en helemaal versleten weer weg. Wat ik bijzonder vond bij Joke was hoe zij binnen een paar vragen tot de kern kwam van mijn worsteling. Bedankt voor je luisterend oor, je goede en mooie adviezen en de levenslessen die je me mee hebt gegeven.”

“Een coach die naast je staat, maar je ook confronteert. Ze weet snel de kern te raken en toont oprechte bewogenheid, maar ze kan van daaruit ook die vragen stellen die je helpen om buiten je eigen (donkere) kaders te kijken en te denken... Geen situatie zo donker of zij weet je de lichtpuntjes te laten ontdekken. Een coach met passie en gedrevenheid, meebewegend, maar oplossingsgericht!”

“Tijdens een thema-avond van Viviano ben ik in contact gekomen met Joke. Destijds had ik onder andere last van depressieve gevoelens. Inmiddels heb ik al een aantal gesprekken met Joke gehad. Ik ervaar die gesprekken als waardevol. In de huiskamer met een kop thee luistert ze naar mijn verhaal en door middel van prikkelende vragen, fijne, eerlijke feedback geeft ze sturing aan het gesprek, waardoor ik met een ander gevoel naar huis ga. Heel waardevol vind ik ook dat ik met Joke ook over geloofszaken kan spreken. Eerlijk, oprecht, direct, humor, beeldend.. zomaar wat woorden die Joke typeren.”

“Via een vriendin kwam ik bij Joke terecht toen ik flink opgebrand was. Ik vond het best lastig om naar een coach te stappen, omdat ik geen idee had waar ik het over zou moeten hebben. Het was een chaos in mijn hoofd en ik was zó moe! Maar al na het eerste gesprek voelde ik dat deze coaching goed voor me was. Ik heb door alle gesprekken heen weer een heldere blik op mijn leven gekregen en mezelf weer terug gevonden. De PCM-training met Marja was een supermooie aanvulling op de coaching. Het heeft nog meer helderheid gebracht voor mezelf, maar ook in de omgang met mensen om me heen. Héél waardevol en een echte aanrader!”

 

'Als jij tot bloei komt, plukt iedereen daar de vruchten van'

Neem vrijblijvend contact met me op

Joke Nobel

Joke Nobel

Contextueel Hulpverlener

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl