Over Marja

Jezelf en anderen beter begrijpen en accepteren: daar draag ik graag aan bij!
Dit doe ik binnen Viviano door het aanbieden van trainingen waarbij ik gebruik maak van het Process Communication Model. Ik heb met behulp van dit model zelf meer inzicht in mezelf gekregen: o.a. in hoe ik vaak communiceer en wat ik doe in stress en waarom het regelmatig mis ging in de communicatie. Ook kreeg ik veel meer begrip voor de ander (mijn familie, vrienden, collega’s). Deze inzichten en ervaringen gun ik anderen ook! Ik werk vanuit een christelijke levensvisie.

Marja Voorsluijs PCM trainerAls je bij mij een training volgt, zul je het volgende merken:

Opleiding en ervaring

Onderwijs en begeleiden loopt als een rode draad door mijn leven. Na de PABO heb ik een aantal jaren als leerkracht op een basisschool gewerkt. Vervolgens in het (speciaal) voortgezet onderwijs. Eerst als docent, later als mentor van een Reboundvoorziening. Daarna was ik teamleider binnen het reguliere voortgezet onderwijs. Nu werk ik op het MBO, waar ik studenten en collega’s train. Ook heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Motiverende Gespreksvoering (incl. opleiding tot trainer), de Roos van Leary en Autisme.
Leerlingen en studenten die wat meer zorg nodig hebben, hadden (en hebben!) altijd een speciaal plekje in mijn hart. Ik wilde meer voor hen doen dan alleen lesgeven. Daarom ben ik de opleiding Post HBO Coaching en Supervisie gaan volgen. Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding tot Trainer en Coach Process Communication gevolgd. Mijn hoofdtaak binnen Viviano is nu het geven van PCM trainingen. Dit doe ik met heel veel plezier! 

Inmiddels heb ik veel ervaring met het trainen van verschillende doelgroepen, zoals mensen die werken in de (tuin)bouw, in de hulpverlening, in het onderwijs en in de ICT-sector. 

Daarnaast geef ik ook met veel vreugde loopbaanbegeleiding vanuit: Ontdek wat bij je past.

Klik hier om naar Ontdek wat bij je past.nl te gaan


Geregistreerd PCM trainer en coach

Ik ben internationaal erkend en gecertificeerd PCM-trainer en PCM-coach.
Onze trainingen zijn erkend door Process Communication Nederland.

 PCM trainer Marja Voorsluijs      PCM coach Marja Voorsluijs


Geregistreerd coach en supervisor

Ik ben aangesloten bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) De leden van de LVSC zijn deskundige begeleiders van mens en werk. Kwaliteit, scholing, kennis en onderzoek staan bij hen hoog in het vaandel. Het registratienummer als supervisor is: S12048. Het registratienummer voor coaching is: RC0380.

Marja Voorsluijs logo LVSC

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

 

Hoe meer je van jezelf begrijpt, des te beter je anderen leert waarderen Logo Den Haag school
logo Beregening
logo DRIESTAR-ONDERWIJSADVIES
Logo Parousie
Schermafbeelding 2024-04-23 221932
logo Gouwe-Academie-Logo's-CMYK_Gouwe-Academie-Logo-Witte-achtergrond
Schermafbeelding 2024-04-23 222148
Logo Lucy
Logo Knikkeracademie
Logo Driestar


Wil je meer informatie of een gratis adviesgesprek?
Neem dan contact met me op.

Marja Voorsluijs

Marja Voorsluijs

Trainer en teamcoach PCM

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl