Over Joke

Even voorstellen… Ik ben Joke Nobel; hulpverlener, coach, trainer en vooral gewoon mens. En dat laatste is wat voor mij erg belangrijk is in de begeleiding. Jij bent een mens met valkuilen, fouten, leuke dingen, struikelblokken enz. en dat ben ik ook. Samen met jou wil ik op zoek naar de zin van jouw leven, naar oplossingen van vragen die je bezig houden, naar rust waar je nu onrust ervaart.
Ik werk vanuit de overtuiging dat God ons leven leidt en dat we alles van Hem mogen verwachten.

Joke Nobel hulpverlening
Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met relationele problemen, met burn-out (gerelateerde klachten), met verlies en rouw, met een partner die autisme heeft en mensen die een trauma moeten verwerken. 

In de coachingsgesprekken ben ik gewend om het zo praktisch mogelijk te houden. Ik volg jou in jouw proces, denk mee, ik geef je inzicht in de dingen die er gebeuren, ik maak gebruik van praktische beelden om dingen helder te maken. Ik stel veel vragen aan je om je aan het denken te zetten. Het is jouw proces en jij moet stappen zetten, maar daarin wil ik wel graag naast je lopen.

Lees hier meer over de coaching die ik aanbied

Vind je het fijner om wandelend met elkaar te praten, dan gaan we gewoon lekker naar buiten en bespreken we al wandelend de dingen die jou bezig houden. Dit is wel afhankelijk van de problematiek die je wilt bespreken. Als ik denk dat het in jouw geval niet verstandig is, zal ik je dit vertellen.

In een hulpverleningstraject gaan we een spade dieper. Waar in jouw leven ging het niet op de manier die goed voor jou was? Hoe kun je in het nu en in de toekomst op een goede manier omgaan met de rugzak die er is? 

In deze vorm van hulpverlening geef ik je inzicht in hoe het was, hoe het is en wat nodig is om de last uit je rugzak te halen, zonder je verleden te vergeten. Ik wil graag zonder oordeel naar je verhaal luisteren.

Mensen die een partner met autisme hebben, hebben mijn hart. Deze weg wordt vaak als heel zwaar en onbegrepen ervaren. Ik geef je graag ondersteuning in de weg die je hierin moet gaan. Ik help je inzichten op te doen om op deze manier beter te begrijpen wat er met jou gebeurt, maar ook wat er met je partner gebeurt. Ik help je om dit zijns-gegeven een plaats te geven in je leven en ik geef je handvatten om op een goede manier met je partner, maar zeker ook met jezelf om te gaan in deze situatie.

Nog even iets meer info over mijn specialisatie wat betreft burn-out. Ik ben ervaringsdeskundige en wil je graag stap voor stap door dit proces leiden. Een burn-out kan een oneindige weg lijken, maar er is zeker een weg uit een burn-out.  Iemand met een burn-out is altijd zichzelf voorbij gelopen, maar om te ontdekken waar en hoe het verkeerd is gegaan is soms een hele opgave. En vervolgens vraagt een burn-out om stappen te zetten die goed voor jou en je toekomst zijn. Dat vraagt zorgvuldigheid.

Lees hier meer over een informatie avond over burn-out

Joke Nobel verlies en rouwVerlies en rouw grijpt diep in in je leven. Het is belangrijk dat je ruimte krijgt en neemt om dit verlies, deze rouw te integreren in je leven. Rouwen kun je over heel veel dingen. Denk aan een overlijden, verlies van werk of relatie, verlies van mogelijkheden. Vaak weten mensen niet hoe ze op een goede manier moeten rouwen en lopen ze er (na een poosje) voor weg. Het gevolg daarvan is dat je op een ongezonde manier worstelt met verlies dat er wel is. Graag loop ik met je mee tijdens het proces van doorléven van en dóórleven met verlies en rouw.

Lees hier meer over de informatieavond over verlies en rouw


 

Ook bij het verwerken van een trauma help ik je graag. Een trauma kan je leven van nu heel erg beïnvloeden, ook al is de traumatische gebeurtenis mogelijk al langer geleden. In de gesprekken help ik je graag om dit trauma een goede plaats te geven in je leven. Het is mogelijk om daarbij ook EMDR in te zetten.

Klik hier voor meer informatie over EMDR

Heb je nog vragen? Mail, bel of app me gerust. Geheel vrijblijvend. joke@viviano.nl of 06-23032171.

Neem vrijblijvend contact met mij op

 

Een klein begin moet je groot zien

Neem vrijblijvend contact met me op

Joke Nobel

Joke Nobel

Contextueel Hulpverlener

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl