Over ons

Over ons

Joke Nobel  Marja Voorsluijs Registraties

 

Wij werken vanuit de overtuiging dat God ons leven leidt. In onze gesprekken is er ruimte voor geloofsvragen indien gewenst.

Joke Nobel

      christelijke hulp Gouda Rotterdam Utrecht Joke Nobel

Even voorstellen… Ik ben Joke Nobel; hulpverlener, coach, trainer en vooral gewoon mens. En dat laatste is wat voor mij erg belangrijk is in de begeleiding. Jij bent een mens met valkuilen, fouten, leuke dingen, struikelblokken enz. en dat ben ik ook. Samen met jou wil ik op zoek naar de zin van jouw leven, naar oplossingen van vragen die je bezig houden, naar rust waar je nu onrust ervaart.

In de begeleiding ben ik gewend om het zo praktisch mogelijk te houden. Ik volg jou in jouw proces, denk mee, ik geef je inzicht in de dingen die er gebeuren, ik maak gebruik van praktische beelden om dingen helder te maken. Ik stel veel vragen aan je om je aan het denken te zetten. Het is jouw proces en jij moet stappen zetten, maar daarin wil ik wel graag naast je lopen.

Vind je het fijner om wandelend met elkaar te praten, dan gaan we gewoon lekker naar buiten en bespreken we al wandelend de dingen die jou bezig houden.

Heb je nog vragen? Mail of bel me gerust. Geheel vrijblijvend. joke@viviano.nl of 06-23032171.

Marja Voorsluijs

Viviano christelijke hulp Gouda burnout Marja

Wie ik ben

Woorden die mij typeren: positief ingesteld, brede blik, humor, analyseren, christen, betrouwbaar.

Mijn roots liggen in het onderwijs. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het basisonderwijs, (speciaal) voortgezet onderwijs en het MBO.

In het onderwijs begeleidde ik ook jongeren, maar ik merkte dat ik hier meer mee wilde doen. Na het volgen van de Post HBO opleiding tot coach en supervisor ben ik gestart met coaching gesprekken binnen Viviano. In 2019 heb ik de opleiding tot Process Communication Trainer afgerond, een werkwijze waar ik veel mee werk in individuele gesprekken, maar waar ik ook regelmatig trainingen in geef. Klik hier voor meer informatie.

Verder heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Motiverende Gespreksvoering en Autisme.

Mijn manier van werken

In ons eerste coachingsgesprek stem ik met je af wat je graag wilt bereiken. Daarna onderzoeken we welke stappen nodig zijn om dit doel te bereiken. De belemmeringen die je onderweg tegenkomt, bespreken we tijdens de gesprekken: hoe komt dit? Wat heb je nodig om toch verder te gaan? Ik maak ook, wanneer het bij jou past, gebruik van verschillende werkvormen om je meer inzicht te geven in jezelf en wat er onderweg gebeurt. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op: marja@viviano.nl of bel 06-40199378.

Registraties

Geregistreerd coach en supervisor

Wij zijn aangesloten bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) De leden van de LVSC zijn deskundige begeleiders van mens en werk. Kwaliteit, scholing, kennis en onderzoek staan bij hen hoog in het vaandel. Het registratienummer als supervisor is: S12048. Het registratienummer voor coaching is: RC0380.

Geregistreerd PCM trainer en coach

Marja is internationaal erkend en gecertificeerd PCM-trainer en PCM-coach
Onze trainingen zijn erkend door Process Communication Nelderland.

Voor Mediators kunnen voor de PCM basistraining 18 PE-punten worden aangevraagd. Voor NOBCO coaches 6 PE punten en voor BIG geregistreerden (ABAN) 18 PE- punten. De basistraining is ook geaccepteerd als informeel leren voor schoolleiders door het schoolleidersregister PO.