(Contextuele) hulpverlening

In onze praktijk bied ik hulpverlening aan mensen:

  • die te maken hebben met rouw
  • met een verleden van misbruik
  • die een of meerdere trauma's in hun leven meegemaakt hebben
  • met een burn-out
  • die vastlopen in relaties
  • die een partner hebben met autisme

In een hulpverleningstraject gaan we een spade dieper dan bij coaching. Waar in jouw leven ging het niet op de manier die goed voor jou was? Hoe kun je in het nu en in de toekomst op een goede manier omgaan met de rugzak die er is? 
In deze vorm van hulpverlening geef ik je inzicht in hoe het was, hoe het is en wat nodig is om de last uit je rugzak te halen, zonder je verleden te vergeten. Ik wil graag zonder oordeel naar je verhaal luisteren.

Contextuele hulpverlening

Joke Nobel hulpverlenerBij deze vorm van hulpverlening heb je de mogelijkheid om samen met mij te gaan kijken naar je wortels. Waar kom ik vandaan en hoe ben ik geworden wie ik nu ben? Wie ben ik nu eigenlijk als ik dicht bij mezelf blijf emezelf niet toets aan de maatstaven van anderen? Al zoekend naar antwoorden op deze vragen, kunnen we gaan bouwen aan jouw positieve zelfbeeld, een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positieve kijk op je ontwikkeling. Je verleden, heden en toekomst met alle butsen en deuken en alle mooie dingen hebben je gevormd. We gaan kijken hoe je hier inhoud aan kunt geven, zodat je jezelf kunt zijn als compleet mens. Onze gesprekken kenmerken zich door respect voor zowel jou als aanwezige, maar ook voor de niet-aanwezige personen tijdens ons gesprek.

Soms kom je samen met je partner, vriendin, familielid of iemand anders ergens niet uit. Je kunt op zoek zijn naar het waarom, maar ook naar de oplossing. Jullie zijn indien gewenst ook samen welkom op gesprek. Samen ontdekken we hoe jullie de verbinding op een goede manier vorm kunnen geven. 

Neem vrijblijvend contact met me op

 

De moeilijkste strijd is tussen wat je weet met je verstand en voelt in je hart

Neem vrijblijvend contact met me op

Joke Nobel

Joke Nobel

Contextueel Hulpverlener

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl