Ervaringen van coachees

Een gesprek aanvragen bij iemand vraagt om moed. Daar kun je tegenop zien. Ik kan zeggen dat je bij Joke minder moed nodig hebt:-). Joke is namelijk laagdrempelig. En als je eenmaal die drempel over bent, dan vind je iemand die: professioneel betrokken is, ernst met humor weet te combineren, in liefde kan confronteren, de ander op het oog heeft, met geduld een duw in de goede richting kan geven, zich voor 100% in zal zetten om de ander te zien (gaan) leven!

Carola

Bij Marja weet je niet alleen dat ze je verder helpt in het proces waardoor je verder richting kunt geven aan je eigen leerproces maar vooral dat ze werkt op basis van integriteit en vertrouwelijkheid. Dat is een belangrijke meerwaarde!

Wim 

Terugkijkend op één van de gesprekken: een inspirerend gesprek, waarbij ik vooral heb geleerd om mijn vaste gedachten-patronen in de omgang met mensen inzichtelijk te krijgen en daarbij heb ik handvatten ontvangen, om deze gedachten constructief om te zetten in mijn handelen op het werk!

Pauline 

Marja was vorig jaar mijn supervisor. In een intensief traject van 10 bijeenkomsten heb ik dankzij haar veel over mezelf en mijn leer- en lesstijl kunnen leren. Zij leerde mij kritisch reflecteren, elke bijeenkomst was weer verrassend! Met goede vragen en allerlei materialen kan zij een situatie heel helder krijgen en doorstoten tot de kern. Met de aangeleerde supervisorische basisvaardigheden kan ik nu zelfstandig verder. Want zelfreflectie is de basis om steeds beter te worden.

Karin

Een coach die naast je staat, maar je ook confronteert.. Ze weet snel de kern te raken en toont oprechte bewogenheid, maar ze kan van daaruit ook die vragen stellen die je helpen om buiten je eigen (donkere) kaders te kijken en te denken...Geen situatie zo donker of zij weet je de lichtpuntjes te laten ontdekken. Een coach met passie en gedrevenheid, meebewegend, maar oplossingsgericht!

Jantine