Coaching

Coaching

Voor wie?

In onze praktijk ontmoet ik onder meer mensen:

 

In de coachingsgesprekken ben ik gewend om het zo praktisch mogelijk te houden. Ik volg jou in jouw proces, denk mee, ik geef je inzicht in de dingen die er gebeuren, ik maak gebruik van praktische beelden om dingen helder te maken. Ik stel veel vragen aan je om je aan het denken te zetten. Het is jouw proces en jij moet stappen zetten, maar daarin wil ik wel graag naast je lopen.

Vind je het fijner om wandelend met elkaar te praten, dan gaan we gewoon lekker naar buiten en bespreken we al wandelend de dingen die jou bezig houden. Dit is wel afhankelijk van de problematiek die je wilt bespreken. Als ik denk dat het in jouw geval niet verstandig is, zal ik je dit vertellen.

Ook jij bent welkom! Bel, app of mail gerust als je wilt bespreken waar jij tegenaan loopt en wat Viviano voor je kan betekenen.
joke@viviano.nl/06-23032171

Tarieven

Particulieren € 90,00 per uur incl. btw. 
Met ingang van 1 febr. 2024 € 95,00 per uur incl. btw.                                                                
Echtparen/twee gezinsleden € 100,00 per uur incl. btw.
Met ingang van 1 febr. 2024 € 105,00 per uur incl. btw.  

Familiegesprekken € 155,00 per uur incl. btw.
Met ingang van 1 febr. 2024 € 160,00 per uur incl. btw.  

In bijzondere omstandigheden is een gereduceerd tarief mogelijk.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de coaching of hulpverlening. Neem contact op met je zorgverzekeraar over de mogelijkheden. Ook is het soms mogelijk dat de diaconie de kosten voor haar rekening neemt.

Zakelijk tarief: op aanvraag