Er gaan een heleboel dingen in je leven gewoon goed.
En natuurlijk, iedereen heeft weleens wat.
Maar toch, er knaagt iets…
Herkenbaar?

Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden

Eigenlijk zou het best fijn zijn met iemand te praten over de dingen die je bezig houden.
En daarom ben je op zoek naar een goede coach of hulpverlener. Fijn dat je er bent. Kijk op je gemak rond om meer informatie te vinden.
Wil je liever direct persoonlijk contact of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op:

per mail: joke@viviano.nl
per telefoon: 06-23032171
via de app: 06-23032171

 

Wat mij kenmerkt:

  • persoonlijk: ik neem graag de tijd voor jou. Ik neem jou en dat wat je deelt serieus. En zal eerlijk met je omgaan.
  • goede luisteraar: ik luister graag naar jouw verhaal en ga mee in wat je deelt. Ik stel verdiepingsvragen die jou verder kunnen helpen.
  • beeldend: Om je een kapstok te geven, zal ik regelmatig een beeld gebruiken dat jou kan helpen dingen anders aan te pakken in je leven.
  •  laagdrempelig: ik hoor terug dat ik toegankelijk ben. En dat wil ik ook graag zijn.
  • zonder oordeel: ik wil naar jou luisteren zonder oordeel. En ook de mensen om je heen wil ik niet veroordelen, maar het goede zoeken voor iedereen. Daarbij opgemerkt dat wat niet goed is wel benoemd mag worden. Maar nog steeds geeft dit mij niet het recht iemand te veroordelen. Daarin geldt: wie zichzelf kent, oordeelt de ander niet.
 
Joke
Nobel

 

Wil je persoonlijk contact? 

Stuur mij een bericht of bel:  joke@viviano.nl of 06-23032171

Direct contact

Ervaringen
Via een vriendin kwam ik bij Joke terecht toen ik flink opgebrand was. Ik vond het best lastig om naar een coach te stappen, omdat ik geen idee had waar ik het over zou moeten hebben. Het was een chaos in mijn hoofd en ik was zó moe! Maar al na het eerste gesprek voelde ik dat deze coaching goed voor me was. Ik heb door alle gesprekken heen weer een heldere blik op mijn leven gekregen en mezelf weer terug gevonden. De PCM-training met Marja was een supermooie aanvulling op de coaching. Het heeft nog meer helderheid gebracht voor mezelf, maar ook in de omgang met mensen om me heen. Héél waardevol en een echte aanrader!
Tijdens een thema-avond van Viviano ben ik in contact gekomen met Joke. Destijds had ik onder andere last van depressieve gevoelens. Inmiddels heb ik al een aantal gesprekken met Joke gehad. Ik ervaar die gesprekken als waardevol. In de huiskamer met een kop thee luistert ze naar mijn verhaal en door middel van prikkelende vragen, fijne, eerlijke feedback geeft ze sturing aan het gesprek, waardoor ik met een ander gevoel naar huis ga. Heel waardevol vind ik ook dat ik met Joke ook over geloofszaken kan spreken. Eerlijk, oprecht, direct, humor, beeldend.. zomaar wat woorden die Joke typeren.
Een coach die ik bij iedereen aan kan bevelen. Joke had direct in de gaten dat ik tegen een burn-out aanzat. Door haar kennis en praktische benadering voelde ik me begrepen en kon ik aan het werk met mezelf en mijn verleden.
Een gesprek aanvragen bij iemand vraagt om moed. Daar kun je tegenop zien. Ik kan zeggen dat je bij Joke minder moed nodig hebt :-). Joke is namelijk laagdrempelig. En als je eenmaal die drempel over bent, dan vind je iemand die: professioneel betrokken is, ernst met humor weet te combineren, in liefde kan confronteren, de ander op het oog heeft, met geduld een duw in de goede richting kan geven, zich voor 100% in zal zetten om de ander te zien (gaan) leven!
Een coach die naast je staat, maar je ook confronteert. Ze weet snel de kern te raken en toont oprechte bewogenheid, maar ze kan van daaruit ook die vragen stellen die je helpen om buiten je eigen (donkere) kaders te kijken en te denken... Geen situatie zo donker of zij weet je de lichtpuntjes te laten ontdekken. Een coach met passie en gedrevenheid, meebewegend, maar oplossingsgericht!
Door de betrokken benadering van Joke ben ik enorm geholpen. Kernwoorden die haar typeren: goed luisteren, directe vragen, doordringen tot de kern.
De gesprekken waren niet altijd makkelijk en soms ging ik met een vol hoofd en helemaal versleten weer weg. Wat ik bijzonder vond bij Joke was hoe zij binnen een paar vragen tot de kern kwam van mijn worsteling. Bedankt voor je luisterend, je goede en mooie adviezen en de levenslessen die je me mee hebt gegeven.