Teamtraining

Teamtraining

 

Langs elkaar heen praten en je onbegrepen voelen; we ervaren dat allemaal weleens. En dat kan gevolgen hebben. We verliezen onze motivatie, presteren minder, worden moe, raken geïrriteerd of belanden in conflicten. Hoe komt dat? En liever: hoe kunnen we dat voorkomen? Het Process Communication Model® helpt je om effectiever en met meer energie samen te werken, elke dag weer. Iedereen zit namelijk anders in elkaar. En voor iedereen werkt iets anders. Jouw boodschap komt beter over wanneer je loskomt van jouw communicatievoorkeuren en aansluiting zoekt bij die van de ander. Zo ontstaat erkenning, begrip en dynamiek. En bereik je samen zoveel meer.

Voor een teamtraining gebruik ik het Process Communication Model® als hulpmiddel. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden voor de inhoud van een teamtraining. Graag stem ik met u af wat u wilt bereiken met de teamtraining en welke mogelijkheden er zijn. 

Het Process Communication Model® helpt je om effectiever en met meer energie samen te werken, elke dag weer. Je leert kenmerken van positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en anderen herkennen en er effectief mee om te gaan. Zo voorkom je misverstanden en stress en ontstaat er begrip en dynamiek. Zo bereik je samen meer.

Het is mogelijk een persoonlijk profiel van elk teamlid te laten maken dat als rode draad door de training loopt. Dit geeft een gedetailleerde beschrijving van je persoonlijkheidshuis, kwaliteiten, communicatiestijlen en stresspatronen.

Onderdelen uit de basistraining komen in de teamtraining aan de orde. Dit is afhankelijk van wat u wilt bereiken met de teamtraining. 

Een aantal onderwerpen:

Neem voor meer informatie contact op met Marja: marja@viviano.nl of bel: 06-40199378