Marja Voorsluijs

 Marja Voorsluijs

 

Viviano christelijke coaching Gouda Rotterdam

Wie ik ben

Woorden die mij typeren: positief ingesteld, brede blik, humor, analyseren, christen, betrouwbaar.

Mijn roots liggen in het onderwijs. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het basisonderwijs, (speciaal) voortgezet onderwijs en het MBO.

In het onderwijs begeleidde ik ook jongeren, maar ik merkte dat ik hier meer mee wilde doen. Na het volgen van de Post HBO opleiding tot coach en supervisor ben ik gestart met coaching gesprekken binnen Viviano. In 2019 heb ik de opleiding tot Process Communication Trainer afgerond, een werkwijze waar ik veel mee werk in individuele gesprekken, maar waar ik ook regelmatig trainingen in geef. Klik hier voor meer informatie.

Verder heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Motiverende Gespreksvoering en Autisme.

Mijn manier van werken

In ons eerste coachingsgesprek stem ik met je af wat je graag wilt bereiken. Daarna onderzoeken we welke stappen nodig zijn om dit doel te bereiken. De belemmeringen die je onderweg tegenkomt, bespreken we tijdens de gesprekken: hoe komt dit? Wat heb je nodig om toch verder te gaan? Ik maak ook, wanneer het bij jou past, gebruik van verschillende werkvormen om je meer inzicht te geven in jezelf en wat er onderweg gebeurt.