Coaching

Voor wie?

In onze praktijk ontmoet ik onder meer mensen:

 • Die willen sparren over wat hen bezighoudt
 • Met een (bijna) burn-out
 • Met een verleden van misbruik
 • Die kampen met een negatief zelfbeeld
 • Die in relaties vastlopen
 • Die een of meerdere trauma's in hun leven meegemaakt hebben
 • Die te maken hebben met een echtscheiding
 • Die vragen hebben op geloofsgebied
 • Die niet weten welke stap ze moeten zetten om een situatie te verbeteren

 

In de coachingsgesprekken ben ik gewend om het zo praktisch mogelijk te houden. Ik volg jou in jouw proces, denk mee, ik geef je inzicht in de dingen die er gebeuren, ik maak gebruik van praktische beelden om dingen helder te maken. Ik stel veel vragen aan je om je aan het denken te zetten. Het is jouw proces en jij moet stappen zetten, maar daarin wil ik wel graag naast je lopen.

Vind je het fijner om wandelend met elkaar te praten, dan gaan we gewoon lekker naar buiten en bespreken we al wandelend de dingen die jou bezig houden. Dit is wel afhankelijk van de problematiek die je wilt bespreken. Als ik denk dat het in jouw geval niet verstandig is, zal ik je dit vertellen.

Ook jij bent welkom! Bel, app of mail gerust als je wilt bespreken waar jij tegenaan loopt en wat Viviano voor je kan betekenen.
joke@viviano.nl/06-23032171

(Contextuele) hulpverlening

In onze praktijk bied ik hulpverlening aan mensen:

 • die te maken hebben met rouw
 • met een verleden van misbruik
 • die een of meerdere trauma's in hun leven meegemaakt hebben
 • met een burn-out
 • die vastlopen in relaties
 • die een partner hebben met autisme

In een hulpverleningstraject gaan we een spade dieper dan bij coaching. Waar in jouw leven ging het niet op de manier die goed voor jou was? Hoe kun je in het nu en in de toekomst op een goede manier omgaan met de rugzak die er is? 

In deze vorm van hulpverlening geef ik je inzicht in hoe het was, hoe het is en wat nodig is om de last uit je rugzak te halen, zonder je verleden te vergeten. Ik wil graag zonder oordeel naar je verhaal luisteren.

Contextuele hulpverlening

Bij deze vorm van hulpverlening heb je de mogelijkheid om samen met mij te gaan kijken naar je wortels. Waar kom ik vandaan en hoe ben ik geworden wie ik nu ben? Wie ben ik nu eigenlijk als ik dicht bij mezelf blijf en mezelf niet toets aan de maatstaven van anderen? Al zoekend naar antwoorden op deze vragen, kunnen we gaan bouwen aan jouw positieve zelfbeeld, een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positieve kijk op je ontwikkeling. Je verleden, heden en toekomst met alle butsen en deuken en alle mooie dingen hebben je gevormd. We gaan kijken hoe je hier inhoud aan kunt geven, zodat je jezelf kunt zijn als compleet mens. Onze gesprekken kenmerken zich door respect voor zowel jou als aanwezige, maar ook voor de niet-aanwezige personen tijdens ons gesprek.

Soms kom je samen met je partner, vriendin, familielid of iemand anders ergens niet uit. Je kunt op zoek zijn naar het waarom, maar ook naar de oplossing. Jullie zijn indien gewenst ook samen welkom op gesprek. Samen ontdekken we hoe jullie de verbinding op een goede manier vorm kunnen geven. 

Als je de persoon zoekt die jouw leven moet gaan veranderen, kijk dan in de spiegel

 

Tarieven

Particulieren € 95,00 per uur incl. btw. 
Echtparen/twee gezinsleden € 105,00 per uur incl. btw.
Familiegesprekken € 160,00 per uur incl. btw.

In bijzondere omstandigheden is een gereduceerd tarief mogelijk.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de coaching of hulpverlening. Neem contact op met je zorgverzekeraar over de mogelijkheden. Ook is het soms mogelijk dat de diaconie de kosten voor haar rekening neemt.

Zakelijk tarief: op aanvraag

 

 

Ervaringen

Een coach die naast je staat, maar je ook confronteert. Ze weet snel de kern te raken en toont oprechte bewogenheid, maar ze kan van daaruit ook die vragen stellen die je helpen om buiten je eigen (donkere) kaders te kijken en te denken... Geen situatie zo donker of zij weet je de lichtpuntjes te laten ontdekken. Een coach met passie en gedrevenheid, meebewegend, maar oplossingsgericht!
Via een vriendin kwam ik bij Joke terecht toen ik flink opgebrand was. Ik vond het best lastig om naar een coach te stappen, omdat ik geen idee had waar ik het over zou moeten hebben. Het was een chaos in mijn hoofd en ik was zó moe! Maar al na het eerste gesprek voelde ik dat deze coaching goed voor me was. Ik heb door alle gesprekken heen weer een heldere blik op mijn leven gekregen en mezelf weer terug gevonden. De PCM-training met Marja was een supermooie aanvulling op de coaching. Het heeft nog meer helderheid gebracht voor mezelf, maar ook in de omgang met mensen om me heen. Héél waardevol en een echte aanrader!
De gesprekken waren niet altijd makkelijk en soms ging ik met een vol hoofd en helemaal versleten weer weg. Wat ik bijzonder vond bij Joke was hoe zij binnen een paar vragen tot de kern kwam van mijn worsteling. Bedankt voor je luisterend oor, je goede en mooie adviezen en de levenslessen die je me mee hebt gegeven.
Door de betrokken benadering van Joke ben ik enorm geholpen. Kernwoorden die haar typeren: goed luisteren, directe vragen, doordringen tot de kern.
Tijdens een thema-avond van Viviano ben ik in contact gekomen met Joke. Destijds had ik onder andere last van depressieve gevoelens. Inmiddels heb ik al een aantal gesprekken met Joke gehad. Ik ervaar die gesprekken als waardevol. In de huiskamer met een kop thee luistert ze naar mijn verhaal en door middel van prikkelende vragen, fijne, eerlijke feedback geeft ze sturing aan het gesprek, waardoor ik met een ander gevoel naar huis ga. Heel waardevol vind ik ook dat ik met Joke ook over geloofszaken kan spreken. Eerlijk, oprecht, direct, humor, beeldend.. zomaar wat woorden die Joke typeren.

Meer ervaringen

Neem vrijblijvend contact met me op

Joke Nobel

Joke Nobel

Contextueel Hulpverlener

© 2024 Viviano
Website door Linqq.nl