Hulpverlening

(Contextuele) hulpverlening

In onze praktijk bied ik hulpverlening aan mensen:

In een hulpverleningstraject gaan we een spade dieper dan bij coaching. Waar in jouw leven ging het niet op de manier die goed voor jou was? Hoe kun je in het nu en in de toekomst op een goede manier omgaan met de rugzak die er is? 

In deze vorm van hulpverlening geef ik je inzicht in hoe het was, hoe het is en wat nodig is om de last uit je rugzak te halen, zonder je verleden te vergeten. Ik wil graag zonder oordeel naar je verhaal luisteren.

Contextuele hulpverlening

Bij deze vorm van hulpverlening heb je de mogelijkheid om samen met mij te gaan kijken naar je wortels. Waar kom ik vandaan en hoe ben ik geworden wie ik nu ben? Wie ben ik nu eigenlijk als ik dicht bij mezelf blijf en mezelf niet toets aan de maatstaven van anderen? Al zoekend naar antwoorden op deze vragen, kunnen we gaan bouwen aan jouw positieve zelfbeeld, een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positieve kijk op je ontwikkeling. Je verleden, heden en toekomst met alle butsen en deuken en alle mooie dingen hebben je gevormd. We gaan kijken hoe je hier inhoud aan kunt geven, zodat je jezelf kunt zijn als compleet mens. Onze gesprekken kenmerken zich door respect voor zowel jou als aanwezige, maar ook voor de niet-aanwezige personen tijdens ons gesprek.

Soms kom je samen met je partner, vriendin, familielid of iemand anders ergens niet uit. Je kunt op zoek zijn naar het waarom, maar ook naar de oplossing. Jullie zijn indien gewenst ook samen welkom op gesprek. Samen ontdekken we hoe jullie de verbinding op een goede manier vorm kunnen geven. 

Als je de persoon zoekt die jouw leven moet gaan veranderen, kijk dan in de spiegel

 

Tarieven

Particulieren € 90,00 per uur incl. btw. 
Met ingang van 1 febr. 2024 € 95,00 per uur incl. btw.                                                                
Echtparen/twee gezinsleden € 100,00 per uur incl. btw.
Met ingang van 1 febr. 2024 € 105,00 per uur incl. btw.  

Familiegesprekken € 155,00 per uur incl. btw.
Met ingang van 1 febr. 2024 € 160,00 per uur incl. btw.  

In bijzondere omstandigheden is een gereduceerd tarief mogelijk.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de coaching of hulpverlening. Neem contact op met je zorgverzekeraar over de mogelijkheden. Ook is het soms mogelijk dat de diaconie de kosten voor haar rekening neemt.

Zakelijk tarief: op aanvraag