Conflicthantering en stressmanagement

Training Conflicthantering en stressmanagement

Deze 2-daagse training is een vervolg op de 3-daagse PCM Basistraining en richt zich op het verder verdiepen en uitbreiden van de vaardigheden contact maken, motiveren en oplossen van conflicten.

Wat houdt de training 'Conflicthantering en stressmanagement' in?

Dit alles samen met mensen die ook de PCM-Basistraining hebben gevolgd en de belangrijkste onderdelen willen opfrissen en zich verder willen verdiepen door nieuwe kennis en waardevolle oefeningen te doen.

Inhoud en doelen van de training ‘Conflicthantering en stressmanagement’

Voor wie?

Praktische informatie: 

Deze 2-daagse PCM-Verdiepingstraining vindt plaats op basis van individuele inschrijving. Daarnaast is het mogelijk om deze training als incompany training te plannen. 

Locatie: De Vrijheid, Opperduit 14 in Lekkerkerk (vlakbij Gouda en Rotterdam)  I.v.m. de coronamaatregelen is het mogelijk dat het een andere locatie wordt in de buurt van Gouda. 
Tijd: 9.30 uur tot 16.30 uur                                                                                      Kosten voor deze training: 649 euro (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief een uitgebreid persoonlijk PCM-profiel t.w.v. 250 euro, cursusmateriaal en lunch. 

                                                                       

Deelname is alleen mogelijk als de PCM-Basistraining is gevolgd. 

Studiebelasting: ongeveer 16 uur.

Wanneer je deze training particulier wilt volgen of werkzaam bent in het onderwijs, geldt een aangepast tarief. Neem dan contact met Marja op: marja@viviano.nl of bel: 06-40199378.