Marja Voorsluijs

Mijn naam is Marja Voorsluijs. Ik vind het boeiend om samen met iemand op weg te gaan op zoek naar nieuwe inzichten en ontdekkingen. Ik heb een nuchtere kijk op situaties en kan goed analyseren; kwaliteiten die ik inzet om mensen in hun kracht te zetten! 

Het raakt mij als ik mensen zie die niet écht leven, maar door allerlei aangeleerde mechanismen aan het overleven zijn. Het is echt mogelijk om meer te leven, daar ben ik van overtuigd! 

Ik ben gecertificeerd PCM trainer. Ik vind het Process Communication Model een verrijking voor mijn leven. Het is zo bruikbaar in het dagelijks leven! Ik zie er naar uit de inzichten die dit model je geeft te delen met veel mensen! Wil je meer over PCM lezen, klik dan hier

Ik ben geregistreerd supervisor en coach bij de LVSC door het volgen van de post HBO opleiding 'Supervisie en Coaching' aan de CHE. Na het afronden van de Pabo heb ik de opleiding HBO Theologie gevolgd. Naast mijn werk als coach, trainer en supervisor geef ik parttime les op het MBO. De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd over Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie en Motiverende Gespreksvoering. 

Je kunt me bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-40199378. Welkom! 

Vriendelijke groet,

Marja