Manier van werken

Creatief

Viviano coaching maakt gebruik van allerlei materialen om jou te helpen met het denken over jezelf en wat je wilt. Ook als we naar buiten gaan (zie hieronder), kunnen dingen in de natuur ons helpen om bepaalde patronen in jouw leven duidelijk te maken of je te helpen met een stap in de goede richting te zetten.

Contextueel

In Viviano coaching zit het contextuele denken verweven. Het is belangrijk dat je een stap zet die je ook vast kunt houden. Het kan daarbij helpend zijn om te 'wandelen' in verleden, heden en toekomst. Waar kom je vandaan, wat zijn je wortels? Wie en waar ben je nu en waar wil je naartoe?

Op deze manier is je coachingstraject niet alleen goede ideeën opdoen, maar word je je bewust van hoe je geworden bent wie je bent. Daarvan uit kun je nadenken over welke stappen je gaat zetten. We gaan niet kijken naar welke problemen jouw bagage je kan geven, maar juist welke mogelijkheden!

Buiten wandelen

Sommige mensen vinden het prettig om face to face een gesprek te hebben, maar mogelijk vind jij het prettiger om al wandelend met een coach in gesprek te gaan. Dit is allemaal mogelijk.

Lopen zet je in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Wandelen geeft rust in je hoofd. Het helpt je om de dingen ruimer te zien. Het kan prettig zijn om dingen met iemand te bespreken die naast je loopt in plaats van met iemand die tegenover je zit.

Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Neem contact met ons op:

06-23032171 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.