Joke Nobel

Ik ben Joke Nobel. Vanuit bewogenheid met de ander vind ik het heerlijk om elke keer een poosje met iemand mee te lopen die daar behoefte aan heeft. Om welke reden dan ook. Het is mooi om samen een blik vooruit te werpen, ook als dat spannend is. We kunnen dan samen de horizon bekijken, maar ook de bergen en heuvels die daarvoor liggen. Het kan heel spannend zijn de moeilijkheden op ons pad onder ogen te zien en daarin stappen te zetten. Maar ik geloof dat door de spanning heen we kunnen genieten van de mooie dingen die we dan gaan ontmoeten. 

Jouw proces, jouw tempo

Ik vind het belangrijk niet voor jou uit te lopen, maar naast jou. In jouw proces is het belangrijk dat dat in het tempo gaat dat voor jou goed is. Daarbij vind ik het belangrijk jouw gevoelens serieus te nemen. Laat je hart maar spreken en neem stappen waar je zelf volledig achter staat. Ik wil je graag nieuwe inzichten op laten doen, zie je graag groeien en moedig je graag aan.

Mijn achtergrond

Wat betreft mijn achtergrond; na mijn studie aan de PABO heb ik een aantal jaar les gegeven op een basisschool. Ik merkte daar dat juist de kinderen die qua gedrag opvielen mijn hart bijzonder wisten te raken. Daarom maakte ik de stap om te gaan werken met kinderen met psychische- en/of gedragsproblematiek. Dit deed ik op het Voortgezet Onderwijs. Daarnaast gaf ik Sociale Vaardigheidstrainingen, faalangst-reductie trainingen en individuele leerlingbegeleiding. In deze periode deed ik veel ervaring op met het coachen van zowel jongeren als ouderen. Een logische stap was die naar Schoolmaatschappelijk werker. Ik ging steeds meer (jong)volwassenen coachen die vastliepen met zichzelf en/of hun relaties.

Viviano en het contextuele denken

Uit dit scala aan vaardigheden is Viviano gegroeid. Ik heb mij daarbij vooral verdiept in het contextuele denken. Een opleiding voor contextueel leerlingbegeleider met als vervolg daarop de master contextuele hulpverlening gaf mij de verdieping waar ik naar verlangde. Veel inzichten heb ik hiermee opgedaan voor het coachen en trainen van mensen.

Zullen we een afspraak maken? Weet je welkom! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-23032171

 

Groetjes,

Joke

 

                                                                        Fotos los 2