Training

Online workshop: Ontdek de acht psychologische behoeften en hoe je daarin kunt voorzien

Thema-avond
Datum: 10-11-2020
Tijd: 19.45 uur tot 21.15 uur
Locatie: Online

Kennismakingsworkshop Process Communication Model

Ontdek de acht psychologische behoeften en hoe je daarin kunt voorzien

Je weet (meestal) best goed wat je nodig hebt om op te laden. Vaak lukt dat ook wel, maar je merkt ook dat het soms gewoon niet lukt.  In deze (corona)tijd vind je het misschien ook wat lastiger. Vind je het interessant om meer te leren over jezelf en sta je open voor handvatten om goed voor jezelf te blijven zorgen?

Dan is deze workshop wat voor jou!

In deze workshop ontdek je de acht psychologische behoeften die er zijn volgens het Process Communication Model van Taibi Kahler en welke voor jou het belangrijkst is. Ook ontdek je hoe je deze behoefte kunt vervullen in jouw situatie. Zodat je het morgen direct in de praktijk kunt brengen en met meer veerkracht in het leven kunt staan.

Het Process Communication Model gaat ervan uit dat er als het ware acht stopcontacten zijn om je interne batterij op te laden. Die stopcontacten noemen we psychologische behoeften. Afhankelijk van je persoonlijkheid laad je van het vervullen van de ene psychologische behoefte meer op dan van de ander.

Hoe ziet de online workshop eruit?

De workshop

Je ontdekt in de workshop de acht psychologische behoeften. Je komt er achter welke psychologische behoefte het beste bij je past en wat je concreet kunt doen om deze psychologische behoefte te vervullen.

Voor deze online workshop maken we gebruik van Zoom. Je kunt mij en de andere deelnemers horen en zien en er is volop gelegenheid voor interactie.

Het resultaat

Je verlaat deze workshop met nieuwe inzichten en praktische tips die je meteen kunt toepassen. De workshop helpt je ook om te ontdekken hoe het Process Communication Model jou kan helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Kosten

De workshop kost € 10,-. Na jouw aanmelding krijg je een factuur. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor deze online workshop via de button onderaan deze pagina. Na jouw aanmelding en betaling  krijg je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. De dag voorafgaand aan de workshop krijg je een e-mail met praktische informatie en een hyperlink. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen voor de workshop.

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een computer met audio, camera en microfoon nodig.

 

Direct inschrijven

« terug naar het overzicht