Ervaringen

Een hele praktische en prikkelende training. De trainers wisten mij te prikkelen en uit te dagen. Ik heb mijn visie tijdens de training steeds meer helder gekregen. De trainers geven vol passie en bewogenheid de training. Erg waardevol om de verbondenheid in Christus ook te ervaren. Fijn dat er ook de mogelijkheid is om na deze twee trainingsdagen nog zes coachingsgesprekken te hebben. De catering is ook echt top verzorgd. Niet dat ik daarvoor kwam, maar een leuke bijkomstigheid;-)

Ellen

Waardevolle training! Ik weet nu wat mij energie kost en wat mij energie oplevert. Hierin durf ik ook keuzes te maken en mijn grens aan te geven. Ik werd regelmatig geconfronteerd met mijn eigen ik: wat voor gedrag vertoon ik in bepaalde situaties en waarom, weet ik waar ik voor sta, wat doet mijn gedrag met anderen? Ik durf naar mijn omgeving toe nu eerlijk nu te zijn over wat ik wil en kan en wat niet. Ik heb geleerd dat ik door de spanning heen moet om dingen te leren en te bereiken. Een echte aanrader waar je geen spijt van krijgt!

Cora

Ook altijd maar aan het uitdelen van je reserves aan anderen? Leer ervaren hoe het is om je te laten vullen met Gods liefde en Zijn zegeningen om je heen door van het beste te kunnen geven aan de ander!

N.N.

Het was een geweldige ervaring om deze training als echtpaar te mogen meemaken! Wat hebben we veel ontdekt over onszelf en over elkaar. Soms was het behoorlijk pittig, maar we zijn blij dat we de kans hebben gekregen deze training te volgen. Leven vanuit je visie vraagt zeker om moed. Maar daarnaast is het mooi dingen van jezelf en van elkaar te ontdekken die je leven (meer) inhoud geven. Hartelijk dank voor jullie wijze van trainen!

N.N.

In deze training heb ik ontdekt dat mijn agenda zich vult met allerlei dingen, maar dat ik me nooit bewust was van wat nu echt bij mij past. In deze training ben ik stil gezet te midden van mijn drukke bestaan. Ik ben op zoek gegaan naar wat mijn visie is en ik ben nog steeds volop aan het ontdekken en genieten! van de talenten die God in mij heeft gelegd.

De trainers stimuleren en coachen op een prettige, betrokken manier, waar ik niet omheen kon. Dit gaf mij veel leerrendement.

Esther

Overwin je schroom en ga ervoor! Het zal je zeker niet teleurstellen. Deze training doet je goed en je komt er sterker uit!

N.N.

Wat bij mij opkomt: ervaring, nuttig, concreet aan de slag, iedereen is uniek, geconfronteerd en aagepakt, eye-opener, persoonlijke benadering, door de spanning heen veel leren, verder kijken, kansen komen, kansen gaan. Top!

Aart

Maak de keuze om in een prachtige omgeving stil te worden voor God. Om zo de mens te zijn/worden die Hij wil dat je bent op de plek die Hij je gegeven heeft. En Hij wil er de mensen van Viviano voor gebruiken. Doen! Je wordt er rijker van tot Gods eer!

Arieke

Wil je echt eens goed over jezelf nadenken en komen bij je diepste innerlijke motivatie? Schrijf je dan in voor deze training. Je zult zien dat je heel goed inzicht krijgt in je gewenste en ongewenste gedrag. Soms confronterend, maar je komt er zeker sterker uit.

N.N.

Wie ben ik? Daar was ik erg naar op zoek. In theorie weet ik het wel; een moeder van vijf kids in de leeftijd van 13 tot 22 jaar. Drie uit ons gezin hebben autisme, waaronder mijn man. Altijd sta ik klaar voor anderen. Altijd cijfer ik mezelf weg. Ik heb op de training geleerd om mezelf lief te hebben. Dat is niet egoistisch, maar nodig. Mijn visie is duidelijk geworden. Ik wil me laten vullen door Gods liefde. Dan alleen kan ik er zijn voor mensen die God mij aanwijst. Ik hoef niet voor de hele wereld te zorgen.

N.N.

Echt, het is de moeite waard om aan deze onbekende training te beginnen. Je wordt er door fantastische trainers doorheen geloodst, waarin Gods Woord en gebed niet ontbreekt!

Jany

'k Heb dit als positief ervaren. Het was pittig, maar zeker waardevol. Blij dat ik het gedaan heb. En ik zou het iedereen aanbevelen.

N.N.